Prezentarea Campaniei

Forumul Tinerilor din România, platformă națională de tineret ce reprezintă 155 de organizații de tineret din România (6 naționale și 149 locale) și-a propus informarea și conștientizarea în rândul tinerilor, indiferent de intenția de vot a acestora sau posibila orientare politică, a importanței exercitării acestui drept precum și stimularea participării lor la vot pentru a sprijini fixarea domeniilor educației și tineretului ca priorități zero pe agenda politică națională.

Pentru realizarea acestui scop, Forumul Tinerilor din România a lansat proiectul și platforma online www.DecidePentruTINEri.ro prin care și-a propus, pe parcursul campaniei electorale destinate alegerilor prezidențiale, să disemineze informații utile în rândul tinerilor, atât celor ce votează pentru prima oară cât și celor ce au mai votat.

Fie că te interesează: Cum poți vota? Unde poți face acest lucru? Care este rolul și care sunt atribuțiile Președintelui României? Care sunt candidații la președinția țării noastre și care sunt viziunile lor pentru domeniul educației și al tinerilor?, găsești răspunsurile la secțiunea Decide pentru TINEri, dedicată ție, tinere votant!

Nu fi indiferent! Pe 2 și pe 16 noiembrie Decide Pentru TINEri!