Recrutare

Program de Internship !
Forumul Tinerilor din România RECRUTEAZĂ!!!

După cum deja știi, angajatorii caută experiență practică și activități care pot face diferența dintre tine și ceilalți. Dacă ești disponibil în următoarea perioadă 4 ore pe zi, atunci, fără doar și poate, trebuie să te alături echipei Forumului Tinerilor din România.

Iată oferta noastră :

Copy-writer – De condeiul este asul din mâneca ta, comunicatele de presă și materialele pentru mediul online vor fi floare la ureche pentru tine!

Fundraising – Lasă faptele să se contureze prin vorbe! Mapa de prezentare, pachetele publicitare, întocmirea contractelor și arta convigerii sunt atuul tău! Show us what you got!

Administrativ – Cu energia și cu iscusința ta, suntem siguri că ai să le asiguri colegilor tăi materialele necesare pentru ca totul să meargă așa cum ne-am propus!

Ce abilități sunt necesare (pe lângă cele menționate mai sus) :

O foarte bună capacitate de auto-organizare, comunicare, creativitate, asertivitate și abilitatea de a lucra sub presiunea timpului și a sarcinilor multiple. Plus: disponibilitate de lucru la biroul nostru.

Credem în tine și în capacitatea ta de a te dezvolta personal! Trimite-ne C.V.-ul tău la adresa hr@forumul-tinerilor.ro și ne vedem la interviu!

Te așteptăm în echipa noastră!

Be a part of it!

Download the PDF file .